icon_radio

RÀDIO

BLOG

Nova Aula de Cuina de Nadal del Mercat de la Masuca

Cuina oberta / Mercat – L’Aula de Cuina del Mercat Municipal de la Masuca d’Igualada i organitzat pel Departament d’Entorn de l’Ajuntament d’Igualada, posa en marxa un nou curset de cuina amb receptes nadalenques que aniran a càrrec del cuiner i restaurador Isidre Soteras del ‘Restaurant El Jardí’ d’Igualada. L’acte de presentació tindrà lloc aquest dissabte dia 22 de novembre a les 12 del migdia al mateix recinte del Mercat igualadí.

El curset s’ha distribuït en quatre jornades on s’explicaran i es cuinaran quatre receptes de cuina tradicional nadalenca. L’horari de les diverses sessions d’aquest curset de cuina de Nadal serà de 17:30 a les 19:30h. Pel que fa les dates: la primera sessió serà el dijous 27 de novembre, explicant com es cuina l’Escudella, la ‘carn d’olla’ i el ‘tronc de Nadal. Les següents dates d’aquest curset de cuina coincideixen amb els tres primers dijous del mes de desembre. El dia 4, ‘Canelons de Sant Esteve’ i ‘Neules’. El dia 11, ‘Capó farcit a la catalana amb carxofes i mantecado’ i finalment la darrera sessió serà el dia 18 amb ‘Sarsuela de peix i marisc’ i un postre dolç i nadalenc: ‘Torró cremat’.

Les places son limitades a l’aforament del local. Per a més informació us podeu adreçar al servei d’informació del Mercat Municipal de la Masuca.

tornar_radioIgualada