icon_radio

RÀDIO Igualada Capital(repetició)

BLOG

Nova convocatòria d’ajuts per al pagament de l’IBI destinats a majors de 65 anys o pensionistes

Des d’aquest dilluns i fins el proper 21 de novembre, l’Ajuntament d’Igualada obre un nou període de sol•licitud d’ajuts per al pagament de l’Impost de Béns Immobles (IBI) destinats específicament a les persones grans. Per a acollir-s’hi cal estar empadronat al domicili per al qual es demana l’ajut, ser major de 65 anys o pensionista, no posseir altres béns immobles amb una renda imputada superior als 250 euros, no tenir deutes pendents amb el consistori, estar al corrent de les obligacions amb la Seguretat Social i, sobre tot, no haver estat beneficiari de la primera convocatòria de subvencions per aquest mateix concepte aquest any 2014. L’ajut màxim que es concedeix és de 500 euros, amb bonificacions del 25% i del 50% i, per a acollir-s’hi, cal no superar els topalls d’ingressos anuals establerts en les bases de la convocatòria.
Les persones a qui se’ls va denegar l’ajut en la primera convocatòria i compleixin els requisits en aquest nou termini no hauran de tornar a presentar la sol•licitud, l’Ajuntament revisarà tots els expedients rebuts per saber si ara se’ls pot concedir.
La informació relativa a aquests ajuts es pot consultar visitant el web tramits.igualada.cat, adreçant-se a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) de l’Ajuntament, o trucant al telèfon 93 803 19 50.

tornar_radioIgualada