icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

Nova edició de l’AIRE, programa d’activitats i recursos educatius per als centres educatius

Ja està disponible la nova guia d’activitats i recursos educatius que coordina el Departament d’Ensenyament de l’Ajuntament d’Igualada.

Igualada com a ciutat educadora ofereix des de fa anys una programació d’activitats adreçades als centres educatius, que és el resultat del treball transversal entre diferents regidories, serveis educatius, empreses i entitats del nostre entorn. Gràcies a l’esforç i a l’ interès de tots aquests agents, podem oferir-vos un ventall d’activitats que tenen com a objectiu ressaltar les potencialitats que té la nostra ciutat i aconseguir una oferta que es basi en la qualitat de les propostes educatives.

Aquest curs 2019-2020 us oferim 235 propostes repartides en 13 blocs temàtics que us ajudaran a complementar el currículum educatiu de l’alumnat. Les activitats es realitzen en horari lectiu, dins o fora dels centres educatius en funció del tipus d’activitat.

Els centres educatius d’Igualada poden accedir al web www.aireigualada.cat on poden triar les activitats que volen fer amb els seus alumnes durant el curs 19-20. Hi ha més de 250 activitats distribuïdes en diferents blocs segons l’àmbit amb el qual estan relacionades.

Dintre dels blocs temàtics hi ha diversitat d’activitats relacionades amb les arts plàstiques, la literatura i la lectura, la ciència, la natura i el medi, la cooperació i la solidaritat, la igualtat de gènere, la nutrició, la salut, la seguretat, el teatre, la música, la dansa, el cinema i exposicions, turisme i visites, treball i orientació professional i tecnologia.

Las pàgina web també és oberta al públic en general on es pot veure tot el recull d’activitats. Les inscripcions per als centres educatius estaran obertes fins el 15 de setembre.

tornar_radioIgualada