icon_radio

RÀDIO

BLOG

Nova edició del ‘Cuina oberta’ per aquest 22N amb varietats de continguts ben cuinats

Cuina oberta / Ràdio – Hem estat tancats a la cuina intensament aquests darrers dies per tal de tenir preparada la nostra carta de bons plats per servir aquest cap de setmana.

A partir de les 12 del migdia d’aquest dissabte 22N, i redifusió el diumenge 23N a la mateixa hora, us oferirem aquest menú: Presentació del nou restaurant pedagògic ubicat al Centre d’Innovació de l’Anoia ubicat a Vilanova del Cami, L’Atelier. Ens visitarà un dels impulsors del projecte que ja és una realitat, per tal d’explicar-nos el funcionament del nou equipament de restauració. La llibretera igualadina i una de les gestores de ‘Llegim? Llibreria’ d’Igualada, Isabel Casas,  s’estrena com a col.laboradora del programa, oferint-nos una selecció de novetats editorials culinàries. I dins de la secció ‘L’Anoia del camp a la taula’ per tal de donar a conèixer els productors i productes de proximitat de la nostra comarca, avui entrevistarem a Josep Grados, gerent de ‘Cal Pepe Xarcuters’ de Montbui. Aquest reconegut xarcuter ha estat finalista al premi Millor Jove Artesà i Innovador concedit pel Departament d’Agricultura de la Generalitat de Catalunya.

I també tindrem actualitat: El Mercat de la Masuca és notícia per partida doble, avui dissabte 22N celebren Santa Cecília, amb diverses activitats musicals durant tota la jornada, a més han presentat la nova Aula de Cuina, tallers per aprendre a cuinar receptes tradicionals nadalenques. Parlarem de les noves estrelles de la ‘Guia Michelin 2015’ i de com els restauradors de l’Anoia s’han informat sobre la nova normativa europea sobre els al.lèrgens.

Esperem que sigueu ben servits i amb molt de gust escolteu aquest nou ‘Cuina oberta’ a la sintonia de Ràdio Igualada.

tornar_radioIgualada