icon_radio

RÀDIO

BLOG

Nova edició del ‘Cuina oberta’ per aquest 7F: calçots, receptari i horticultura

Cuina oberta / Ràdio – Ja hi som! I ja en fa setze programes d’aquesta primera temporada ‘de cuina’ a Ràdio Igualada. Per aquest dissabte a les 12 del migdia, en directe, i per diumenge en redifusió a la mateixa hora, el ‘Cuina oberta’ ha preparat els següents continguts.

Actualitat: El Mercat de la Masuca posa en marxa dos nous tallers temàtics de cuina per aquest mes de febrer i el març: el peix oblidat i cuina de Quaresma. A més, el mercat municipal igualadí organitza un concurs de disfresses per Carnaval.

Receptari: Avui amb Elisabet Florensa, autora del portal web ‘Tasta Rutes, receptes i propostes gatronòmiques’ amb diverses receptes fàcils de fer. A mes, inclou un ‘especial calçots’ amb un recull de notícies d’actualitat i receptari ‘calçot’

L’Anoia del Camp a la Taula: en la secció setmanal per donar a conèixer els productors i productes de l’Anoia, avui amb Josep Capdevila, membre de la família de pagesos de la Finca de Can Massana de Masquefa, dedicats al conreu i comercialització de tota mena d’hortalisses de gran qualitat. Entre d’altres temes, sabrem com és cultiva un bon calçot.

Els plats són a punt de ser servits, recordeu: dissabte a les 12 del migdia som en directe a través de Ràdio Igualada, per la fm en el 1032.2 (Anoia), per internet des de radioigualada.cat, i també ens podeu escoltar des de l’aplicació per a mòbils i tauletes ‘igualapp’ (Android – Apple). Ah! i diumenge redifusió a la mateixa hora. Bon cap de setmana i bona cuina!

 

 

 

 

tornar_radioIgualada