icon_radio

RÀDIO

BLOG

Nova edició del ‘Cuina oberta’ per aquest dissabte 13 i diumenge 14

Cuina oberta / Ràdio – El programa gastronòmic i de restauració de Ràdio Igualada s’incorpora de nou, després de faltar a la nostra cita el passat cap de setmana coincidint amb les dates festives del Dia de la Constitució i la Puríssima. Un llarg pot de cap de setmana. Avui dissabte dia 13 de desembre, a partir de les dotze del migdia, i demà diumenge en redifusió a la mateixa hora, el programa ha preparat una varietat de propostes per ser escoltades. Una varietat que té el Nadal i les festes com a comú denominador.

Per començar, un especial receptari de Nadal amb tres propostes servides per la nostra col.laboradora, Elisabet Florensa, autora del porta web ‘Tasta rutes. Receptes i propostes gastronòmiques’. Caldrà tenir paper, bolígraf o llàpis i prendre nota dels ingredients i elaboració de tres receptes: Galets farcits d’espinacs amb panses i pinyons, Papillotte de salmó amb verduretes i Llom rostit al vinagre de mòdena.

Us presentarem el primer Concurs Solidari de Truites Populars que ha organitzat per aquest diumenge dia 14 l’antiga Cafeteria Soler d’Igualada. Conversarem per tenir més detall sobre aquest concurs amb el seu organitzador, el cuiner i gerent de l’esmentat establiment, Daniel Guzmán.

I dins de  la secció ‘L’Anoia del camp a la taula’, el projecte impulsat pel Departament de Promoció Econòmica del Consell Comarcal de l’Anoia, per donar a conèixer productors i productes de proximitat de l’Anoia, tindrem a Josep Maria Guasch i Targarona de Pastisseria Targarona. Ens explicarà la extensa varietat de turrons, des dels més tradicionals fins a les noves tendències que elabora aquesta tradicional i arrelada pastisseria igualadina.

Actualitat del món gastronòmic i de restauració i diversos tocs de bona música seran el complement perfecte per aquest menú de degustació radiofònica que us servirem aquest cap de setmana des de Ràdio Igualada. Ben servits i bon profit!

 

 

 

tornar_radioIgualada