icon_radio

RÀDIO

BLOG

Nova edicio del ‘Vols llegir?’ a la ràdio, amb Marc Moreno, Mireia Rubio i Isabel Casas

Nova setmana d’emissió del programa d’actualitat literària ‘Vols llegir?’. Aquest divendres dia 5 a Ràdio Igualada a les 20:10h (103.2 fm – radioigualada.cat).

VLLG? / COMUNICACIÓ

En aquesta edició del ‘Vols llegir?’, la catorzena de la onzena temporada, dues entrevistes i una recomanació de lectura centren el contingut del programa. En primer lloc, Marc Moreno, escriptor i editor de ‘Llibre del Delicte’, publica la seva 4a novel.la ambientada al barri de La Verneda de Barcelona, de gènere negre, titulada ‘CONTRA L’APARADOR’. També ens parlarà sobre la seva participació com a editor i escriptor, en els festivals de novel.la negra celebrats a Catalunya, el Tiana Negra i el BCNegra. A més, ens presentarà les dues novetats de l’editorial ‘Llibres del Delicte’ per aquests primers mesos del 2016, protagonitzats per Margarida Aritzeta i la debutant Ramona Solé.

Tot seguit, entrevista a la periodista i escriptora vilanovina Mireia Rubioque emprèn una ‘travessia’ a Verkami per publicar la seva segona novel.la. Rubio  ha iniciat una campanya per buscar finançament col·lectiu per publicar la novel.la titulada ‘El tiempo del negro’. Ho fa per mitjà de la plataforma Verkami, oberta a idees i projectes de creadors i artistes innovadors.

Finalment, la col.laboració setmanal de la llibretera igualadina Isabel Casas (Llegim? LLibreria), que en aquesta edició del ‘Vols llegir?’ ens recomana la lectura d’una novetat editorial de molt recent publicació: ‘No tinc paraules’, una sàtira enginyosa i fabulosament entretinguda que, d’una banda, va al gra quan tracta algunes de les qüestions més profundes sobre el paper de l’art en una cultura obsessionada per la celebritat, i, de l’altra, es pregunta com podem esperar reconèixer el talent real quan tothom té interessos personals. El seu autor és Edward St. Aubyn, hi ho publica l’edtorial Raig Verd.

El ‘Vols llegir’ també s’emet en redifusió els caps de setmana. Diumenges, de 9 a 10 del matí a Ràdio Igualada, i de 13 a 14h. a Ràdio Nova. Posteriorment, també es podrà escoltar a través del servei de podcast ‘ràdio a la carta’, inclòs a la pàgina web de Ràdio Igualada i en el mateix portal del volsllegir.cat.

tornar_radioIgualada