Nova victòria del Deserfever CH Igualada contra el Lleida Pardinyes, que el situa en cinquè lloc a la classificació

El Deserfever Club Handbol Igualada es va imposar per 36 a 34 en una gran feina d’equip, sobretot al tram final.

El conjunt igualadí va fer un partit molt seriós en un enfrontament que es va mantenir molt igualat durant tota l’estona. Al descans, el conjunt de la capital de l’Anoia dominava d’un sol gol de diferència (17 a 16). A la represa, els igualadins van seguir molt concentrats tot i que a falta de 5 minuts el marcador era d’empat a 32. Als últims minuts, els jugadors de l’Igualada van estar molt encertats davant de porteria i van acabar guanyant pel 36 a 34 final.

Aquest cap de setmana hi ha jornada de descans a Primera Catalana. El proper partit del Deserfever Club Handbol Igualada serà el dissabte de la setmana vinent contra l’OAR Gràcia Sabadell B.