icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

Obertes les inscripcions per les visites guiades pels terrats de la ciutat amb motiu de la Festa Major

Enguany, del dimarts 23 al dissabte 27 d’agost, es durà a terme una ruta urbana inèdita per diferents terrats de la ciutat, tant públics com privats, i alhora es visitaran diversos equipaments d’Igualada.

Aquestes visites guiades no són aptes per a persones amb mobilitat reduïda, ja que són de més de dues hores de durada i caldrà pujar i baixar esgraons de manera continuada durant la ruta.

Les visites seran guiades pel tècnic del Departament de Promoció Cultural de l’Ajuntament d’Igualada, David Martínez, començaran a les 10 hores del matí i el punt de trobada és a l’Ajuntament d’Igualada, des d’on s’iniciarà la ruta.

Per la seva banda, el regidor de Promoció Cultural de l’Ajuntament d’Igualada, Pere Camps, va detallar la ruta que es durà a terme en aquestes visites en la presentació dels actes de la Festa Major, feta des de l’equipament de Cal Maco.

Des de l’Ajuntament s’anirà a Cal Ratés, posteriorment a l’arxiu comarcal, a l’església de la Soledat, i es podrà visitar el nou alberg de Cal Maco d’entre altres.

L’historiador de l’art David Martínez explica que “la idea de la visita no és tant fer una explicació temàtica sinó fer una pinzellada d’on som mentre fem la ruta i conèixer la ciutat des d’aquest punt de vista diferent”. Alhora destaca que “els terrats, en un país mediterrani com el nostre, són un espai importantíssim, on passen moltes coses en el nostre dia a dia”.

Les places per a les visites guiades són gratuïtes però molt limitades, degut a l’aforament i seguretat dels mateixos terrats. Per tant, no es faran excepcions en els grups com en passades edicions, sinó que només hi podran participar aquells que tinguin entrada. Les entrades  ja estan disponibles i cal reservar-les a través de la pàgina web www.tiquetsigualada.cat.

tornar_radioIgualada