icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

Aquest juliol, obertes les inscripcions per participar en la segona edició del Mentoring de la UEA

Les inscripcions per a participar a Igualada Mentoring (tant com a mentor/a o com a mentorat/da) ja estan obertes. Des de l’organització es fa una crida a totes aquelles empreses, professionals autònoms a participar-hi, sigui com a mentor o com a persona mentorada per rebre aquest assessorament.

L’únic requeriment és que la micropime o autònom/a professional que vulgui rebre aquest assessorament i suport per part d’un mentor o mentora tingui el domicili fiscal a la ciutat d’Igualada. Es preveu començar a fer els matchs durant el mes de setembre de 2021, i aquesta segona edició seguirà amb una tònica similar que l’anterior basada en formacions sobre l’estratègia de negoci, de màrqueting, comercial i financera; així com també, sessions de mentoratge en sí per part de la parella escollida per part de l’organització per dur-ho a terme. El programa està obert per a 20 mentors i 20 mentorats.

Tota aquella persona interessada en formar part d’aquest programa, ja sigui com a mentor/a o com a mentorat/da ja pot inscriure’s perquè a inicis de setembre es farà la recollida de sol·licituds i conseqüentment, les seleccions. Les inscripcions poden fer-se a www.igualadamentoring.cat Per a més informació, es pot sol·licitar a Ig-Nova Tecnoespai al 938066555 i a ignovatecnoespai@aj-igualada.net o bé a través de la Unió Empresarial de l’Anoi al 938052292 i per correu a uea@uea.cat

tornar_radioIgualada