icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

Obren les inscripcions per les activitats de “Tardor hivern jove” a la Kaserna d’#Igualada

L’equipament juvenil ha publicat la seva nova programació d’activitats per als mesos d’Octubre a Març. Aquest any destaca l’activitat “Empodera’t i millora les teves tècniques” enfocada a l’àmbit acadèmic, amb l’objectiu de millorar l’empoderament personal i aprendre a ser conscients de les pròpies habilitats a l’hora de l’estudi. La Kaserna també ofereix altres activitats com ara el Taller d’Eines per a la Gestió de conflictes i la prevenció de la violència en infants i joves i els cursos de premonitors i monitors de lleure. Pel que fa a l’àmbit laboral, s’hi ofereix orientació i informació sobre mobilitat internacional, salut i gènere.

Per altra banda la nova programació d’aquest equipament juvenil inclou també les propostes de La Kaserneta. Una iniciativa dirigida a joves d’entre 11 i 15 anys, que ofereix de forma gratuïta activitats com ara Rebosteria creativa, Robòtica educativa i dibuix de Manga, entre d’altres.

Tota la informació es pot trobar al web, a les xarxes socials o directament a la Kaserna, i les inscripcions es poden fer a www.igualadajove.cat.

tornar_radioIgualada