icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

Òmnium Anoia celebrarà, el proper 22 de setembre, els premis al Compromís Cultural i la Festa Estellés

L’acte d’entrega del premis al Compromís Cultural, que en aquesta edició premiaran la professora Antònia Enrich i l’entitat La Lliga de Capellades, es farà a l’Ateneu Igualadí, a 2/4 de 8 del vespre. D’una banda, els premis volen reconèixer Enrich per la seva tasca educativa a diverses escoles de la ciutat i la seva vinculació amb les entitats musicals d’Igualada. Pel que fa el premi col·lectiu, per a La Lliga de Capellades, vol agrair la tasca d’aquesta entitat  per mantenir viu el teixit cultural del poble durant els seus 122 anys d’història. La presentadora de l’acte serà la periodista igualadina Núria Cañamares.

Un cop finalitzada l’entrega de premis se celebrarà la vetllada “Festa Estellés”, al Jardí Prohibit de l’Ateneu. La festa, que comptarà amb l’actuació del cantautor valencià Tomàs de los Santos, combina poesia i gastronomia en un ambient festiu i popular, amb l’objectiu de recordar el poeta Vicent Andrés Estellés.

Per a assistir a la Festa Estellés cal adquirir les entrades al portal tiquetsigualada.cat. L’acte d’entrega de premis al Compromís Cultural, en canvi, és gratuït i d’entrada lliure. Es pot trobar més informació de tots dos actes a omnium.cat/premiscompromis.

tornar_radioIgualada