icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

Òmnium Anoia reeditarà els tallers de ganxet en català per a dones d’origen marroquí

Aquest trimestre l’entitat ha dut a terme uns tallers de ganxet per practicar el català adreçats a dones nouvingudes. Durant tres mesos, un matí a la setmana s’han trobat, a la seu de l’entitat, sis dones aprenents de català, d’origen marroquí, i sis voluntàries d’Òmnium Anoia. Durant la trobada les participants feien ganxet a l’hora que conversaven en català. Tant les voluntàries com les aprenents fan una valoració molt bona d’aquests tres mesos del taller. Davant d’aquesta bona acollida, Òmnium ha decidit continuar amb el projecte i el proper mes de setembre reeditaran el curs i es plantegen ampliar-lo si hi ha més dones interessades a participar-hi.

Aquests tallers van adreçats a dones nouvingudes que ja assisteixen a classes de català. De fet, és a través dels responsables dels cursos de català que es difon la convocatòria dels tallers i les interessades s’hi poden inscriure de manera totalment gratuïta.

A banda d’activitats puntuals com aquesta, el local d’Òmnium Anoia situat al carrer de Santa Maria, número 12, d’Igualada, acull constantment exposicions i activitats culturals. La seu està oberta cada dia de dilluns a divendres, de set de la tarda a 2/4 de nou del vespre, per atendre els socis, fer nous associats i vendre marxandatge relacionat amb la lluita per la llengua i els drets civils i polítics.

tornar_radioIgualada