icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

Oques Grasses, Cesk Freixas, Alfred García i Lildami actuaran a #Igualada en el marc de l’Anòlia 2019

La 31a edició del festival, que tindrà lloc entre els dies 13 i 20 de juliol, al Parc Central, el pati del Museu de la Pell i la Plaça de Cal Font, inclourà 10 concerts, d’estils diferents i tots d’entrada gratuïta. Als grups i artistes esmentats els acompanyaran El Diluvi, Joina, Porto Bello, i els igualadins JoKB, ContraCorrent i Roger Argemí.

L’Anòlia 2019 començarà el 13 de juliol, al Parc Central, amb un concert doble a càrrec de JoKB i Oques Grasses. A partir del dimarts, 16 de juliol, l’activitat de l’Anòlia es traslladarà al pati del Museu de la Pell. Aquell dia, actuarà Cesk Freixas, que celebra quinze anys del seu primer concert, que precisament, va ser a Igualada. El 18 de juliol, també al pati del Museu, serà el torn del cantant de rap/trap en català Lildami i de l’artista empordanesa Joina, que presentarà el seu primer treball discogràfic, Companyes. La mateixa Joina explicava que es tracta de temes amb una forta càrrega feminista i de reivindicació social. El divendres, dia 19 de juliol, serà el moment de gaudir amb la festa  i l’energia de Portobello i del grup de pop-rock anoienc ContraCorrent. La cloenda de l’Anòlia 2019 tindrà lloc el dissabte, 20 de juliol, a la Plaça de Cal Font, amb el concert del concursant d’Operación Triunfo, Alfred García, i de l’igualadí, Roger Argemí, qui es mostrava molt satisfet d’actuar en el marc d’aquest festival.

L’Anòlia és una iniciativa de l’Ajuntament d’Igualada, amb la col·laboració d’Enderrock en la direcció artística, el patrocini d’Estrella Damm i la col·laboració de la Diputació de Barcelona i la Generalitat. El programa amb tots els concerts i horaris es pot consultar al web de l’Ajuntament, www.igualada.cat.

tornar_radioIgualada