icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

Òscar Navarro no continuarà com a entrenador del Monbus CB Igualada

El tècnic d’Esparreguera ha emès un comunicat a les xarxes socials on ha explicat que acaba una etapa al davant del club igualadí. En aquest fa un repàs dels dos anys que ha estat lligat a la disciplina de l’equip de la capital de l’Anoia.

Navarro ha lloat la tasca que han fet els responsables del club des que va arribar, passant pels jugadors i fins al director actual del Club Bàsquet Igualada, Xavi Borràs. En aquesta darrera temporada, l’entrenador ha hagut de fer mans i mànigues per poder confeccionar una plantilla en condicions a causa de les nombroses lesions que han patit la majoria dels jugadors, tres d’ells de llarga durada.

El Monbus Club Bàsquet Igualada ha aconseguit mantenir-se a la Lliga EBA gràcies a la victòria que va aconseguir la setmana passada contra el Barça B a les Comes.

 

 

Mitjançant aquest comunicat faig saber que des d’avui deixo de ser part de la família del C.B.Igualada. Marxo després de dues temporades d’allò més espectaculars, després de veure una comunió amb Les Comes increïble i de viure un dels moments més espaterrants a nivell personal i esportiu.

Marxo impressionat del que he viscut, no puc evitar seguir veient les imatges del passat dissabte, emocionar-me al veure la sort que he tingut i que, internament, m’agafi una sensació vertiginosa al veure la invasió de camp.

Marxo sense cap tipus de retret. Marxo havent gaudit, treballat, après, plorat i rigut moltíssim aquestes dues temporades. No hagués volgut marxar, m’hagués agradat seguir visquent aquest sentiment tan especial que és pertànyer a la família igualadina. Però això és bàsquet i entenc que no sempre tens afinitat amb tothom. Marxo veient que el Bàsquet a Igualada té un futur i un present molt i molt bo. Recordem que SOM d’EBA.

Vull agrair a cadascuna de les persones que van fer possible que arribés al club. Primer, al Jordi Balsells, que va pensar-hi. Una persona de bàsquet, que desprèn coneixement, i amb el que he pogut compartir xerrades ben profitoses. A la Neus, la 1a presidenta del club, al Jordi Morera, encara recordo la reunió… la veritat, moltes gràcies als tres pel recolzament sempre.

A tu Xavi, no ho hagués dit mai que després de tants anys coincidiríem, treballaríem plegats i ens entendríem tan i tan bé. Mil gràcies Nyonyi.

No vull marxar sense donar les gràcies a tots i cadascun dels entrenadors de la casa, a tots els que setmana a setmana heu fet créixer el club i heu fet seguiment del primer equip.

Milions de gràcies als jugadors, a TOTS, des del que només ha estat una temporada, als que us he disfrutat totes dues. Però voldria agrair especialment als VETERANS, si a ells, sense ells no ho hagués viscut igual, no hagués tingut el final que tant recordaré.

Carles, el COR d’aquest equip, com hem patit eh? Com hem rigut…un líder silenciós. Al Burgés el CAPI, l’ORGULL., el sempre injustament tractat per mi, però al que admiro per sobre de totes les coses. Quin tros de jugador. Del Teje: el TALENT. quin talent… no se ni com qualificar-lo. Quin pas de gegant has fet. per últim, al Benito, l’EMOCIÓ d’aquest equip, quin creixement en aquest dos anys.

Dani…ha sigut molt i molt intens. Els cafès previs al partit, els k:iwis de la temporada, les palmeres de xocolata, els sopars….

l; per últim; gràcies a la gent que ha fet seguiment; que m’anima, que sempre perd eI temps en escriure’m, “en escribirme, hermano”, a molts entrenadors, als amics de la colla, a gent d’Esparreguera, a la família, a la Montse i als meus fills. Al final, això és part de l’esport, el fet de veure la repercussió que té el que hem fet. Em deixa ben clar que alguna cosa hem fet bé i que, per petita que sigui, hem deixat la nostra empremta.

Espero, ben aviat, tornar a il·lusionar-me. Tornar a tenir el cuc i tenir les mateixes ganes que he tingut cadascun dels dies I que he agafat el cotxe per anar a les Comes.

Òscar

fetxa_radioIgualada
tornar_radioIgualada