icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

PANDÈMIA #Igualada; risc de rebrot 173 punts (alt), Rt 0,79

La ciutat d’Igualada continua millorant els principals indicadors de la pandèmia. Malgrat que el ritme de descens de casos es fa de manera molt lenta, durant el cap de setmana la velocitat de contagi ja s’ha situat per sota d’1, ara en 0,79. El que vol dir que cada 100 persones infectades en contagien a 79, i per tant la pandèmia decreix. El risc de rebrot es situa en 173 punts, mentre el nombre de casos acumulats en una setmana són 38.

Pel que fa Santa Margarida de Montbui ha aconseguit situar la seva Rt en 0,56, i el risc de rebrot continua baixant i es situa en 520 punts. Així, Montbui està capgirant el brot important de fa un parell de setmanes. Tot i així, Montbui acumula, en els darrers 7 dies, gairebé els mateixos positius que tota la ciutat d’Igualada: 33.

Vilanova del Camí, en canvi, ha experimentat un increment important de casos, i situa la seva velocitat de contagi en 1,43, i un risc de rebrot de 345 punts. Òdena, per la seva banda, té una Rt de 0,85 i un risc de rebrot de 332 punts.

tornar_radioIgualada