icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

L’Ajuntament aprova una modificació puntual del Pla General d’Ordenació d’#Igualada per construir pisos de lloguer social

La modificació, que ha estat aprovada en el ple ordinari d’aquest dimarts amb els vots favorables de totes les formacions tret de Decidim Igualada que s’ha abstingut, afecta una porció de terreny situada a l’Avinguda dels Països Catalans i el carrer de Serra Constansó, al barri de Les Comes. L’aprovació d’aquest punt permetrà adaptar aquesta parcel·la, propietat de l’INCASÒL, per construir-hi prop d’una trentena d’habitatges que es destinaran a lloguer social.
Cal destacar que el punt, tot i que no va tenir cap vot en contra, va ser força criticat per les forces de l’oposició, que van demanar al govern més ambició per tirar endavant noves polítiques d’habitatge a Igualada. A tot això, des del govern de la ciutat, el tinent d’alcalde Jordi Pont, va respondre que tot i que l’oposició titlli aquesta actuació de “pedaç”, ells estan molt satisfets, perquè no costarà ni un euro als igualadins.
La modificació puntual del Pla General d’Ordenació d’Igualada aprovada en el ple d’aquest dimarts permetrà que a finals del 2019 es puguin començar a construir aquesta vintena de pisos del lloguer social, a les Comes. La construcció d’aquests habitatges anirà a càrrec de l’INCASÒL i tindrà un cost aproximat de 2 milions d’euros.

tornar_radioIgualada