icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

Pau Ortínez, Elisabet Farrés, Rosa Perelló i Oriol Càlichs, per aquest ordre, encapçalaran la llista de Poble Actiu de cara les propers eleccions municipals

Poble Actiu ha fet públic aquest dimarts 20 de desembre els quatre primers candidats que encapçalaran la llista de la formació a les eleccions municipals d’Igualada el 2023. L’actual regidor de l’Ajuntament d’Igualada Pau Ortínez encapçalarà la llista de Poble Actiu seguit d’Elisabet Farrés, Rosa Perelló i Oriol Càlichs. L’elecció de la candidatura s’ha fet per primàries, amb la participació de 67 % de la militància que va avalar les candidatures presentades.

Pau Ortínez és enginyer d’obres públiques i treballa en una empresa pública que gestiona el servei d’aigua de diferents municipis. Ha participat activament a l’escoltisme i en entitats ecologistes.  Elisabet Farrés és llicenciada en ciències religioses i en filosofia i actualment és professora a l’Institut Pere Vives d’Igualada. Participa en diversos projectes pedagògics i és membre de diferents entitats culturals. Ha format part de plataformes de debat i defensa del territori. Rosa Perelló, actualment jubilada, ha treballat d’administrativa a l’Escola Municipal de Música d’Igualada. És membre de l’Associació Promotora de la llengua Catalana i de l’Aula Universitària de la Gent Gran de l’Anoia; també col·labora com a voluntària en diferents entitats i projectes d’acollida. Oriol Càlichs, tècnic especialista en hostaleria i turisme, actualment és responsable de cuina de l’escola pública Ramon Castelltort. Afiliat a la Intersindical-CSC, vinculat al Casal Popular d’Igualada ‘El Foment’ i a l’Ateneu Igualadí de la Classe Obrera, entre d’altres entitats culturals i polítiques d’Igualada.

Des de Poble Actiu han explicat que, com en les últimes eleccions, faran una campanya “coral” i que pròximament s’anunciarà les persones que acompanyaran els quatre primers candidats. Pau Ortínez ha explicat que “estem treballant en una proposta de llista que vetllarà per una ciutat que avanci en clau social, republicana, ecologista i feminista. Presentarem un equip amb gent diversa, de tots els àmbits i capacitada per entomar el repte de canvi que Igualada necessita”.

tornar_radioIgualada