icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

Pau Ortínez, Poble Actiu “ha estat un any polític marcat per l’increment dels sous i del nombre de càrrecs de confiança i que ha culminat amb la pujada d’impostos a la ciutadania”

El portaveu del grup municipal de Poble Actiu ha tancat el cicle d’entrevistes del programa D’Interès Municipal de Ràdio Igualada amb una forta crítica al govern municipal. Pau Ortínez ha resumit l’any explicant que els ciutadans han vist com el govern municipal s’incrementaven el sous, augmentaven el nombre de càrrecs de confiança, es dotava d’un sou al cap de l’oposició i a la vegada culminava amb la pujada dels impostos a la ciutadania.

Pau Ortínez ha qualificat al cap de l’oposició, Jordi Cuadras “no com a càrrec de confiança, però sí de càrrec amb el que el govern municipal hi té molta confiança”. Ortínez ha aprofitat per carregar contra Igualada Som-hi explicant que “sempre que hi ha una votació important hi ha algun regidor d’Igualada Som-hi que cau, i no ve al ple. Aquesta baixa és aprofitada pel govern municipal per aplicar el vot de qualitat de l’alcalde per aprovar el punt”. Un vot de qualitat de l’alcalde, segons Ortínez que és “de qualitat orgànica, no pas democràtica”.

tornar_radioIgualada