icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

PDeCAT Igualada titlla de barroeres i insòlites les declaracions d’ERC atribuint-se la congelació de l’IBI

La formació s’ha mostrat sorpresa pel que qualifiquen com a “manca de veracitat” de les declaracions fetes per ERC a Igualada, aquesta mateixa setmana, en què s’atribueixen la congelació de l’Impost de Béns Immobles per aquest any. Davant d’aquestes informacions, el portaveu del grup municipal, Jordi Pont, vol aclarir que la congelació de tots els impostos municipals d’Igualada per l’any 2017, entre ells l’IBI, són producte d’un acord entre PDeCAT, Socialistes d’Igualada i PP.

Pel que fa la definició d’ERC de l’actual pressupost com a bàsic i aplicable a qualsevol altra ciutat similar a Igualada, des de PDeCat es mostren en total desacord. Malgrat tot, la formació assegura que continuen estenent la mà a totes aquelles forces polítiques que, de manera constructiva, vulguin contribuir a seguir transformant la ciutat.

Per últim, des de PDeCat recorden a ERC que el pressupost 2017 ha estat votat per 15 dels 21 regidors que hi ha a l’Ajuntament. Una àmplia majoria històrica que, per a la formació és una mostra de diàleg i mà estesa amb tots aquells grups que fan propostes en positiu, i que volen sumar al projecte de transformació d’Igualada.

tornar_radioIgualada