icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

Per Nadal, a Igualada som el Reis

El departament d’Entorn i Promoció Cultural de l’Ajuntament d’Igualada ha creat l’eslògan “Per Nadal, a Igualada som els Reis” amb col·laboració amb el Departament de Dinamització Econòmica. La iniciativa agrupa un centenar de propostes per als mesos de desembre i gener, que van des de les activitats nadalenques més tradicionals fins a noves accions sorprenents i trencadores. Tot plegat, pretén dinamitzar el centre de la ciutat i reforçar la marca Igualada de la manera més completa possible, des de l’economia fins a la cultura.

El regidor de Cultura, Josep Miserachs assegura que aquesta proposta ha de permetre que la ciutat competeixi entre els millors. En aquesta campanya es durant a terme més d’un centenar d’activitats lúdiques i culturals.

Entre les novetats destacades hi ha una pista de patinatge sobre gel de 350 metres quadrats a la Plaça de Cal Font. Aquesta s’inaugurarà el divendres 5 de desembre i estarà instal·lada fins el diumenge 11 de gener. En la iniciativa, adreçada al públic familiar, hi participen les diferents associacions comercials de la ciutat, i desenes de comerços regalaran descomptes per a patinar. L’objectiu d’aquesta pista de gel és que atregui visitants a la ciutat i es calcula que la inversió que suposa tindrà un retorn que la farà sostenible econòmicament.

El símbol d’aquesta campanya serà una corona de rei que es podrà veure en diferents aparadors de comerços de la ciutat. La proposta serveix per reafirmar la Festa de Reis. El proper 4 de desembre presentarà la candidatura per ser Patrimoni Cultural Immaterial de la Humanitat de la UNESCO. A banda, Totes les activitats de Nadal es podran consultar on line a través de l’aplicació per a telèfons mòbils “Nadal a Igualada”, disponible per a sistema Android.

tornar_radioIgualada