icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

Pere Aragonès i Carme Forcadell donaran suport a Alba Vergés i Enric Conill aquest dissabte en l’acte central de campanya a Igualada

ERC Igualada celebrarà aquest dissabte, 20 de maig, al Kiosc del Rec, el seu acte central de la campanya per a les eleccions municipals a la capital de l’Anoia. I ho farà amb dues figures institucionals : d’una banda, l’actual president de la Generalitat, Pere Aragonès, i de l’altra, la presidenta del Parlament entre 2015 i 2018, Carme Forcadell. Tots dos seran a Igualada per explicitar el seu suport a l’alcaldable Alba Vergés i el número dos, Enric Conill.

Durant l’acte, obert al públic, Vergés i Conill compartiran el projecte per transformar Igualada els propers quatre anys, que resumeix el lema de campanya: “El canvi útil”. “Tenim equip, tenim idees i tenim molt clar quin és el nostre model de ciutat a llarg termini”, afirma Alba Vergés. “Igualada necessita un canvi per sortir de l’estancament i l’autocomplaença”, rebla l’alcaldable.

“L’any 2019 vam obtenir els millors resultats de la història d’ERC a Igualada, sent l’únic partit polític que va augmentar els regidors i que més vots va sumar”, exposa Conill. “Ara donem continuïtat al projecte del 2019 i sumem encara més gent i més veus per presentar una candidatura guanyadora”, afirma.

tornar_radioIgualada