icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

Pere Aragonès i Enric Conill es reuneixen per parlar sobre els reptes d’Igualada i el territori

El President de la Generalitat de Catalunya, Pere Aragonès, i el cap de files d’ERC Igualada, Enric Conill, es van reunir diumenge a Igualada en el marc de la visita del President a la ciutat pel 200è aniversari dels Traginers. Aragonès i Conill van reunir-se per parlar sobre els reptes de present i futur d’Igualada i del territori.

El cap de l’oposició, Enric Conill, va traslladar-li els principals reptes de la ciutat com la manca d’habitatge, la falta de llocs de feina i de qualitat, la necessària reindustrialització apostant per les TIC i el disseny, l’ordenació territorial del municipi o les millores que necessita el transport públic de la ciutat amb la resta del país.

El President es va posar a disposició de la ciutat i va assegurar que “teniu el President de Catalunya i el Govern compromès amb Igualada i els seus reptes” i es van emplaçar a tornar a trobar-se per tal d’abordar les diferents temàtiques que afecten a la ciutat i al territori.

El President Aragonès va ser present durant la tradicional festa dels tres tombs d’Igualada, celebrant el 200è aniversari dels Traginers de la ciutat.

tornar_radioIgualada