icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

Pere Calbó “seria inimaginable que un alcalde amb majoria absoluta volgués canviar, unilateralment, l’Estatut de Catalunya”

El número 16 a les llistes del PPC a les eleccions del 27 de setembre, l’igualadí Pere Calbó, afirma que  aquestes no són unes eleccions plebiscitàries, però admet que cal un participació molt alta per poder aturar els partits independentistes. Calbó considera que s’ha d’evitar el daltabaix que suposaria iniciar un procés que no va enlloc i que no respecta les lleis. En aquest sentit, Pere Calbó ha posat com a exemple un alcalde que tregui majoria absoluta es plategi modificar, unilitaeralment, l’Estatut d’Autonomia de Catalunya. Segons Calbó seria inadmissible, i tothom pensaria que s’ha begut l’enteniment.

Calbó nega que ara ocupi el lloc 16 a les llistes del  PPC pel 27S perquè al desembre marxarà a Madrid

Al mateix temps, Pere Calbó ha negat categòricament que ocupi un lloc rellevant a les llistes del PP de cara les properes eleccions generals del 20 de desembre. Pere Calbó ha remarcat aquest dilluns a Ràdio Igualada que la realitat és que la seva feina és treballar pel partit, i que en aquests moments els que cal és treballar per les properes eleccions al Parlament de Catalunya. Calbó ha tret importància que en les actuals llistes ocupi el lloc 16 quan fa tres anys va ser el 4t per la província de Barcelona. El popular ha rebutjat contundentment aquelles afirmacions que diuen que ocupa un lloc tant amunt en aquestes eleccions del 27S perquè tindrà un lloc destacat a les eleccions generals del desembre.

tornar_radioIgualada