icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

Pilar Rahola oferirà, avui, la conferència institucional de la Diada Nacional de Catalunya a #Igualada

La periodista, política i escriptora serà la protagonista de l’acte de la Diada, a la capital de l’Anoia, amb la conferència que portarà a terme avui, a 2/4 de 8 del vespre, al Teatre Municipal l’Ateneu. L’acte comptarà també amb la participació del cor femení Exaudio, que interpretarà “El Cant de la Senyera”, i altres cançons populars catalanes. L’alcalde d’Igualada, Marc Castells, destaca la importància de tenir una persona com Pilar Rahola per poder tractar el tema independentista, sobretot amb la vista posada en els propers mesos en els quals es resoldrà la sentència del ‘Judici del Procés’.

Un cop finalitzat l’acte a l’Ateneu, els Miquelets desfilaran pels carrers del centre d’Igualada fina a la plaça de l’Ajuntament. Allà es farà la hissada de la Senyera i el discurs institucional de l’alcalde d’Igualada, Marc Castells, i de Pilar Rahola. Per tancar l’acte, el Cor Exaudio interpretarà l’Himne Nacional de Catalunya.

Els actes de la Diada inclouran també, demà dimarts, a 2/4 d’11 de la nit, a la plaça de l’Ajuntament, la tradicional  Marxa de Torxes, organitzada pel Casal Popular d’Igualada, el Foment.  El dimecres, en canvi, no hi haurà cap acte a la capital de l’Anoia. Marc Castells insta, però, a tots els igualadins i igualadines a anar a Barcelona per manifestar-se, encara amb més raó per les persones que no hi poden ser, com els presos i exiliats. Com a cloenda de la celebració de la Diada, el dissabte 14 de setembre, a les set de la tarda, hi haurà una Ballada de sardanes amb la cobla La Principal de Cassà, al passeig Verdaguer, entre la plaça Catalunya i el carrer de Sant Magí, organitzada per l’Agrupació Sardanista d’Igualada.

tornar_radioIgualada