icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

“Planta’t per la Conca, un altre creixement és possible” Manifestació, aquest dissabte (12:00h), a la rotonda de la Masia

Salvem Can Titó, Per la Conca i Unió de Pagesos convoquen per aquest dissabte al migdia una manifestació en contra de la instal.lació de tres macropolígons a la Conca d’Òdena. Les tres entitats s’oposen a les futures zones industrials que preveu el Pla Director Urbanístic de l’Activitat Econòmica de la Conca d’Òdena. Una de les grans zones industrials s’ubicaria a Can Titó, l’altra a tot l’entorn de l’Aeròdrom i finalment una tercera en un espai ubicat a la sortida d’Igualada tocant amb el terme municipal de Jorba.

Per la Conca, Salvem Can Titó i Unió de Pagesos demanen aturar allò el que reflecteix el Pla Director, i començar parlar a fons del model econòmic que més convé al territori en un futur. Totes tres entitats apunten que no estan en contra d’un o dos polígons industrials en concret, sinó que qüestionen l’actual model econòmic que s’està impulsant en aquests moments.

tornar_radioIgualada