icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

Poble Actiu assegura que el govern Castells vol traslladar, el proper curs, l’escola bressol “El Rusc” a la zona del Gabriel Castellà i deixar el centre d’Igualada sense cap llar d’infants municipal

La candidatura municipalista ha explicat en roda de premsa, que a través de gent vinculada a “El Rusc”, els ha arribat la intenció del govern d’Igualada de traslladar aquesta llar d’infants a la zona de llevant, de cara al curs 2024-2025. Una decisió que des de Poble Actiu consideren inadmissible i és per això que emplacen als altres partits de l’oposició, ERC i Igualada Som-hi, a fer un front comú per evitar-ho.

Des de la formació asseguren que des del moment que la llar d’infants ”El Rusc” va passar a formar part de la xarxa pública, el curs 2020-2021, el govern d’Igualada tenia el compromís de trobar-li un nou emplaçament.

D’altra banda, Poble Actiu considera inadmissible que el canvi d’ubicació del Rusc proposat pel govern es pugui dur a terme de cara aquest proper curs. Segons Ortínez, les famílies ja han fet les inscripcions dels seus fills, sense conèixer aquest possible trasllat.

Per últim, des de Poble Actiu recorden que la seva posició passaria per ubicar la llar d’infants “El Rusc” a les antigues piscines del Casal, i, crear una nova llar d’infants municipal a la zona de llevant  que donaria servei als barris de Montserrat, les Flors i Sant Crist.

tornar_radioIgualada