icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

Poble Actiu considera inacceptable la pujada d’impostos que planteja el govern de Junts per Igualada

La formació ha reaccionat a través de les xarxes explicant que “la proposta d’increment d’impostos que fa Junts és inacceptable”. Poble Actiu afegeix que “no es pot carregar a la ciutadania la mala gestió econòmica del govern municipal, que ha augmentat el deute en el darrer any i ha realitzat despeses com l’augment dels salaris dels membres del govern”.

La formació d’esquerres apunta que “Igualada recapta molts impostos en comparació amb ciutats de mides similars i ens sembla inconcebible que el govern Castells plantegi un augment d’aquests amb l’excusa de la inflació i la guerra d’Ucraïna”.

A la vegada, afegeix que “a Poble Actiu sempre hem defensat criteris progressius en les taxes municipals: qui més té que pagui més i qui menys té pagui menys. Perquè volem una ciutat més justa econòmicament i més equitativa socialment”.

Finalment, Poble Actiu considera que “tot i això, com cada any, toca veure com Junts Per Igualada i Igualada Som-hi han d’escenificar discrepàncies durant les negociacions. Com sempre ja sabem que acabarà amb un pacte sociovergent per l’aprovació dels pressupostos. Una escena més de l’espectacle habitual”.

tornar_radioIgualada