icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

Poble Actiu creu que la millor ubicació per fer-hi un auditori és l’Escorxador

El regidor i proper candidat de Poble Actiu a les eleccions del 28 de maig, Pau Ortínez, considera que l’Escorxador és la millor ubicació per fer-hi un auditori perquè s’aprofitaria un espai on ja s’hi va fer una inversió important i que a la vegada està més integrat a la trama urbana d’Igualada que no pas la proposta del govern municipal. Si l’auditori es fa en una de les pastilles de l’avinguda de Catalunya, Ortínez pregunta què es farà a l’Escorxador, i retreu al govern municipal que no hagi impulsat cap projecte per aquest equipament en els 12 anys que ha estat al govern. És per això que el candidat de Poble Actiu aposta per traslladar les escoles artístiques de la ciutat i fer el nou auditori a l’Escorxador.

Poble Actiu retreu al govern que hagi reaccionat presentant el projecte després de les crítiques de les entitats culturals

En el decurs del darrer acte de la capitalitat de la cultura catalana, les entitats participants van desplegar algunes pancartes on reclamaven l’auditori per la ciutat d’Igualada. Ortínez diu que el govern va voler reaccionar a correcuita fent públic l’emplaçament de l’auditori i anunciant l’encàrrec del projecte inicial de l’equipament. Ortínez es pregunta com s’ha fet la contractació d’aquest estudi, i a la vegada es mostra preocupat per com es coordinarà el procés participatiu per dotar la ciutat de l’auditori. El portaveu de Poble Actiu apunta que els processos participatius que impulsa el govern deixen molt que desitjar.

tornar_radioIgualada