icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

Poble Actiu creu que l’abstenció d#Igualada Som-hi al ple de cartipàs ha estat moneda de canvi pel pacte de govern al Consell Comarcal

La candidatura hereva de la CUP lamenta que el grup municipal liderat per Jordi Cuadras s’abstingués en el ple de cartipàs, aplanant així el camí per l’aprovació d’importants increments de càrrecs i retribucions per al govern de Junts per Igualada. Poble Actiu assenyala que hi ha evidències per pensar que aquesta abstenció ha estat una de les condicions que ha fet possible el pacte entre socialistes i Junts per Catalunya al Consell Comarcal de l’Anoia. La formació lamenta profundament que Castells hagi liderat aquesta operació de Junts per Igualada per conservar la cadira de presidència al Consell Comarcal, aliant-se, asseguren, amb personatges del PSC com l’alcaldessa de Vilanova del Camí, Noemí Trucharte, qui s’ha significat de manera destacada en contra de les llibertats nacionals de Catalunya.

Per a la candidatura municipalista, de confirmar-se un pacte entre Junts per Igualada i Igualada Som-hi en les properes setmanes i mesos, això dificultaria enormement cap entesa o avenç en la implantació de polítiques que suposadament compten amb 11 regidors sobre 21 per defensar-les. Malgrat això, des de Poble Actiu afirmen que segueixen disposats a treballar plegats amb altres forces, però demanem a canvi honradesa i acabar amb els jocs de mans, i adverteixen que “qui pretengui fer de crossa del govern conservador de Castells no cal que compti amb la nostra ajuda”.

tornar_radioIgualada