icon_radio

RÀDIO

BLOG

Poble Actiu critica el govern municipal per la lentitud de la reforma de Cal Badia i reclama apostar per l’autogestió de l’equipament

Des de Poble Actiu expliquen que el procés de reforma de Cal Badia va començar l’any 2014 (amb una inversió de prop de 400.000 euros) i, set anys després, l’espai continua sense tenir una programació d’activitat habitual i sense un projecte de gestió. Això, per a Poble Actiu, demostra que el govern Castells “no té un projecte de ciutat pensat perquè el jovent pugui quedar-se a viure, treballar i participar a Igualada”.

Demanen que Cal Badia es converteixi en un equipament juvenil de referència per la ciutat, un lloc on anar-hi a fer activitats i compartir espais amb altres joves. La formació també reclama que Cal Badia sigui un equipament juvenil amb un model d’autogestió, en que un grup de persones i col·lectius de jovent siguin els responsables de gestionar l’equipament.

Per últim, la candidatura municipalista també reclama que un dels usos que pot tenir l’espai és acollir entitats juvenils que no disposen d’espai propi on realitzar les seves activitats.

tornar_radioIgualada