icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

Poble Actiu critica que el pacte sociovergent a la Diputació i al Consell Comarcal condicioni la Comissió d’Estudi del servei d’aigua

Poble Actiu assegura que Igualada Som-hi és un ostatge del govern Castells perquè malgrat haver firmat el pacte d’Aigua és vida, on es demanava la creació d’un espai de diàleg entre els diferents actors de la ciutat sobre el tema de l’aigua, ara pren decisions per interessos supramunicipals i per mantenir les cadires i sous tant al Consell Comarcal com a la Diputació.

Des de la formació expliquen que, en el ple del passat mes de novembre, juntament amb ERC van presentar un informe jurídic, alternatiu al presentant per l’ajuntament, on s’avalava que la participació d’Aigua és Vida i de la PAH en aquesta comissió era possible. Segons Poble Actiu, Igualada Som-hi no tenia motius per donar suport a la composició de l’actual Comissió d’Estudi, sense la presència d’aquestes entitats, sinó és pel pacte supramunicipal entre el PSC i Junts per Catalunya a la Diputació i al Consell Comarcal. El grup municipal de l’esquerra transformadora defensa que “el govern de Marc Castells no ha volgut incloure a la PAH ni a Aigua és vida perquè són plataformes posicionades clarament per la gestió pública del servei de l’aigua”. La formació ha afegit, per últim, que la decisió d’excloure la PAH i Aigua és Vida de la Comissió d’Estudi és una voluntat política que s’ha defensat amb excuses jurídiques.

tornar_radioIgualada