icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

Poble Actiu es reuneix amb l’associació Escoles Públiques d’#Igualada i l’Ateneu Igualadí per abordar l’oferta de places pel curs vinent

El grup municipal Poble Actiu es va reunir la setmana passada amb l’associació d’Escoles Públiques d’Igualada i amb la junta de l’Ateneu Igualadí per conèixer quina serà l’oferta de places pel curs escolar 2020/2021 i els reptes que tenen les entitats per aquest any. Un dels temes que va centrar la trobada amb l’Ateneu Igualadí va ser l’estat del procés de conversió de la seva escola de concertada a pública i els desafiaments que aquest procés pot comportar en el futur. En quan als reptes de l’entitat, compartits també per Poble Actiu, es va comentar la necessitat d’un Pla Cultural per planificar l’estratègia cultural de la ciutat i la conveniència d’ampliar els espais culturals.

Pel que fa la trobada de Poble Actiu amb l’associació d’Escoles Públiques d’Igualada, on participen les associacions de famílies dels centres públics, va servir per compartir propostes i dubtes en relació a les inversions en les instal·lacions i el pacte contra la segregació escolar. En quan a l’augment de l’oferta pública de places de llar i d’escoles públiques a la ciutat, Poble Actiu va exposar que el repte passa per aconseguir una sisena escola pública, si es confirma el procés de conversió de l’Ateneu Igualadí, i dues noves llars d’infants: al centre de la ciutat i al districte de llevant. Per la seva part, l’associació Escoles Públiques d’Igualada va reclamar la necessitat d’augmentar la inversió en les instal·lacions de les escoles públiques en els propers pressupostos.

tornar_radioIgualada