icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

Poble Actiu organitza l’acte de presentació del llibre “Sortim de l’UCI. Proposta per una sanitat pública” a Igualada

Per què ha col·lapsat el sistema sanitari durant la pandèmia? Com podem evitar que es torni a repetir? La candidatura municipalista Poble Actiu organitza el proper divendres 17 de setembre la presentació del llibre “Sortim de l’UCI. Proposta per una sanitat pública”. L’acte vol servir per reflexionar sobre quin sistema sanitari tenim i com podem treballar perquè sigui realment públic i comptarà amb la participació de Laia Estrada i Xavier Milian. La presentació del llibre es realitzarà divendres 17 de setembre a les 19h a l’Espai Cívic Centre d’Igualada i, per respectar les mesures de prevenció de la Covid-19, hi haurà aforament limitat i caldrà inscripció prèvia enviant un correu electrònic a comunicacio.poble.actiu@gmail.com.

El llibre “Sortim de l’UCI”

La pandèmia ha demostrat que necessitem un sistema sanitari totalment públic, capaç de fer front a les necessitats quotidianes que deriven de la societat injusta en què vivim i, alhora, poder afrontar crisis extraordinàries com la que estem vivint. El llibre és una eina que ajuda a entendre com hem arribat fins aquí, mostra quin és el veritable rostre d’un sistema sanitari que ja havia sigut retallat i privatitzat i desplega una proposta de treball per caminar cap a un nou model realment públic i al servei de la gent.

Els autors del llibre

L’acte de presentació comptarà amb la participació de Laia Estrada Cañón i Xavier Milian i Nebot. Laia Estrada és llicenciada en Ciències Ambientals, màster en Estudis Territorials i de la Població i, des del 2021, diputada de la CUP al Parlament de Catalunya. També és membre del Grup de Treball en Defensa de la Sanitat Pública de Tarragona i del Grup de Treball Nacional sobre Sanitat de la CUP. Xavier Milian és doctor en Dret, llicenciat en Història i Periodisme i màster en Ciències Polítiques i Dret Públic. Ha estat assessor del grup municipal de la CUP a Reus, que va denunciar el Cas Innova, i membre del Grup de Treball Nacional sobre Sanitat de la formació.

tornar_radioIgualada