icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

Poble Actiu presenta el seu programa de govern amb més d’un centenar de mesures per transformar #Igualada

INFORMACIÓ ELECTORAL – Concretament la candidatura ha elaborat un programa electoral amb 127 propostes per una Igualada popular, republicana, feminista i ecologista. Des de la formació asseguren que es tracta d’un programa de govern concret i realista, amb mesures repartides en 15 àmbits, algunes realitzables a curt termini i d’altres que tenen mirada llarga. Albert Mateu, actual regidor per la CUP i número 6 a la llista, destaca, a més, que es tracta de propostes que són fruit del treball col·lectiu. Algunes de les propostes més destacades passarien per municipalitzar el servei d’aigua, renovar el POUM, abordar la problemàtica d’habitatge i ajudar les dones que es troben a l’atur. Per la seva part, número 4 de la candidatura, Toni Olivé, assegura que per a Poble Actiu el programa electoral és com un contracte entre la candidatura i la ciutat, i, per tant, si governen l’hauran de complir. El programa electoral de Poble Actiu es pot consultar al web de la formació www.pobleactiu.cat/programa.

David Fernàndez serà dijous vinent, a Igualada, per donar suport a Poble Actiu

D’altra banda, Poble Actiu ha avançat també que celebrarà un acte de tancament de campanya el proper dijous 23, a les 7 de la tarda, a l’Escorxador. L’acte comptarà amb parlaments de membres de la candidatura i també de l’exdiputat i periodista David Fernàndez, que serà a Igualada per donar suport a Poble Actiu cara a les eleccions del 26 de maig.

Abans de tancar campanya, però, aquest diumenge, 19 de maig, Poble Actiu ha organitzat un acte al Museu Comarcal, a 2/4 de 7 de la tarda, en què es presentaran les 6 candidatures anoienques que sumen per la CUP, totes elles encapçalades per dones.

tornar_radioIgualada