icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

Poble Actiu presenta públicament les quatre primeres persones que encapçalaran la llista de les properes eleccions municipals sota el lema “Ganes de Canvi”

Ja fa unes setmanes la formació vinculada a la CUP va fer públic els quatre noms que ocuparan els primers llocs de la llista de Poble Actiu a les eleccions del mes de maig. Aquest dissabte, però, la formació ha presentat, en un acte públic a les Cotxeres dels Moixiganguers, a Pau Ortínez com a cap de llista, seguit d’Elisabeth Farrés, Rosa Perelló i Oriol Càlichs. Poble Actiu considera que més enllà de qui ocupi el primer lloc de la llista, el que preval és el projecte de ciutat i l’equip que el vol impulsar. En aquest sentit s’ha expressat la regidora de la formació, Neus Carles, que ha estat qui ha presentat l’acte.

Les Cotxeres s’han omplert amb un centenar llarg de persones que ha volgut escoltar les primeres pinzellades del projecte de Poble Actiu de cara les properes eleccions municipals de mes de maig. La formació considera que el proper govern municipal haurà d’entomar tres grans projectes; l’emergència climàtica, les conseqüències d’una inflació en alça i el problema de l’habitatge.

L’acte ha finalitzat amb un concert del grup El pa de cada Dia.

Qui ocupa els quatre primers llocs de la llista de Poble Actiu?

Pau Ortínez és enginyer d’obres públiques i treballa en una empresa pública que gestiona el servei d’aigua de diferents municipis. Ha participat activament a l’escoltisme i en entitats ecologistes.

Elisabet Farrés és llicenciada en ciències religioses i en filosofia i actualment és professora a l’Institut Pere Vives d’Igualada. Participa en diversos projectes pedagògics i és membre de diferents entitats culturals. Ha format part de plataformes de debat i defensa del territori.

Rosa Perelló, actualment jubilada, ha treballat d’administrativa a l’Escola Municipal de Música d’Igualada. És membre de l’Associació Promotora de la llengua Catalana i de l’Aula Universitària de la Gent Gran de l’Anoia; també col·labora com a voluntària en diferents entitats i projectes d’acollida.

Oriol Càlichs, tècnic especialista en hostaleria i turisme, actualment és responsable de cuina de l’escola pública Ramon Castelltort. Afiliat a la Intersindical-CSC, vinculat al Casal Popular d’Igualada ‘El Foment’ i a l’Ateneu Igualadí de la Classe Obrera, entre d’altres entitats culturals i polítiques d’Igualada.

tornar_radioIgualada