icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

Poble Actiu proposa mesures per reduir l’atur femení a #Igualada

La candidatura municipalista de l’esquerra transformadora ha presentat, aquest dilluns, algunes de les seves propostes en l’àmbit de l’economia, el comerç, la justícia social i la fiscalitat, de cara a les eleccions municipals del 26 de maig. Des de Poble Actiu tenen clar que a Igualada i l’Anoia l’atur té nom de dona i és per aquest motiu que plantegen diferents propostes per canviar aquesta situació. Una d’aquestes iniciatives passaria per focalitzar les polítiques actives d’ocupació en el col·lectiu de dones, d’entre 45 i 65 anys.

D’altra banda, des de la formació proposen també canviar els criteris de concessió d’ajuts a les empreses i fer que aquests arribin a d’altres sectors, a banda, del tèxtil i la pell. Per la seva part, la candidata de Poble Actiu a l’alcaldia d’Igualada, Neus Carles, explica que des de la seva formació pretenen ajudar el petit comerç de la ciutat i augmentar, en canvi, alguns impostos a les grans superfícies comercials.

Incloure clàusules socials en els contractes que es facin des de l’Ajuntament, establir mecanismes d’avaluació de les polítiques econòmiques municipals i crear un Pla d’impuls de l’economia social i solidària serien d’altres propostes de Poble Actiu de cara a les properes eleccions municipals.

tornar_radioIgualada