icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

Poble Actiu proposa que el barri del Rec d’#Igualada aculli adoberies, comerços, habitatges i equipaments

La candidatura municipalista impulsada per la CUP ha presentat, aquest dissabte, algunes de les seves propostes en matèria d’urbanisme. Una de les principals apostes de la formació passaria per transformar el Rec en un barri divers, amb mixtura d’usos, que recuperi la mirada al riu Anoia i que estigui ben connectat al centre d’Igualada.   A més, la formació planteja vianalitzar alguns carrers per connectar les zones blanques i el riu amb el centre de la ciutat i també recuperar el canal del Rec, des de la resclosa fins al Molí de l’Abadia.

D’altra banda, Poble Actiu també fa diferents propostes per reduir l’ús del vehicle privat a Igualada, com ara, la creació d’un nou carril bici, augmentar les zones de velocitat lenta i eixamplar les voreres. Per a la candidatura municipalista, també caldria millorar les connexions entre els diferents barris d’Igualada i de la ciutat amb els municipis del seu voltant. Per poder tirar endavant totes aquestes propostes, però, segons Poble Actiu, Igualada necessita un nou POUM.

L’acte de dissabte va comptar també amb la participació de l’arquitecte Toni Valls i del geògraf Alfons Recio, que van exposar el seu projecte de mixtura d’usos pel barri del Rec, en consonància amb la realitat històrica del barri.

tornar_radioIgualada