icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

Poble Actiu reclama al govern d’Igualada que creï una llar d’infants municipal al costat de l’escola Gabriel Castellà

Segons la formació municipalista, a la capital de l’Anoia falten places d’escoles bressol i per això demanen al govern de Marc Castells que ubiqui una nova llar d’infants a la zona de Llevant, que donaria servei a les famílies dels barris de Montserrat, de les Flors i del Sant Crist. Des de Poble Actiu proposen que aquesta nova llar ocupi un dels actuals espais annexos a l’escola Gabriel Castella.

Per a Poble Actiu és important que totes les famílies de la ciutat tinguin prop de casa seva una llar d’infants municipal, també per una qüestió de mobilitat. D’aquesta manera, s’evitaria, asseguren, que moltes famílies agafessin el vehicle per portar els seus fills a l’escola.

Alhora la formació reclama també al govern de la ciutat que canviï l’actual ubicació de la llar d’infants municipal el Rusc i que ampliï les seves places, creant una 2a línia. Recordem que des de Poble Actiu es proposa traslladar la llar d’infants el Rusc a l’espai que ocupaven les antigues piscines del Casal, al Passeig Verdaguer. Una zona on l’actual govern d’Igualada té previst construir una residència universitària.

tornar_radioIgualada