icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

Poble Actiu reclama la creació immediata de la Taula Conjunta per l’Emergència

El grup municipal igualadí de Poble Actiu ha demanat que s’estableixi de manera urgent una Taula Conjunta per l’Emergència. Les representants de la candidatura municipalista consideren que “servirà per treballar conjuntament les possibles mesures per fer front a la futura crisi social i econòmica”. Des de Poble Actiu afirmen que diferents grups municipals volen treballar de manera conjunta i coordinada per la ciutat i així ho va explicar l’alcalde, Marc Castells, en el ple extraordinari del 17 d’abril. Per això, asseguren que no entenen “com encara no hi ha notícies concretes sobre quan i com es convocarà aquesta taula”. 


Des de Poble Actiu, defensen que en aquesta Taula Conjunta per l’Emergència hi haurien de participar els diferents grups municipals representats a l’Ajuntament d’Igualada, així com els diferents agents socioeconòmics i també entitats del tercer sector. Han afirmat que aquesta Taula “ha de servir per assegurar la transparència de la gestió i, també, assegurar que s’encarin les diferents problemàtiques des d’un punt de vista global”.

Les regidores de Poble Actiu han explicat que el dilluns passat van començar les diferents comissions informatives però, des del seu punt de vista, “no són suficient per poder treballar i organitzar la resposta que ha de donar l’Ajuntament per fer front a la pròxima crisi”. És per això que asseguren que “cal treballar de manera globalitzada i que se’ns expliqui quina part del pressupost s’ha executat perquè a partir d’aquí intentem pensar i trobar les millors mesures amb els diners disponibles”. 

 

Poble Actiu crítica la manca de transparència del govern de l’Ajuntament d’Igualada

Des de la candidatura de Poble Actiu han criticat que, durant les últimes set setmanes, el govern no ha volgut comptar amb els altres partits i regidors de l’oposició. Les regidores de la candidatura municipalista han denunciat, per exemple, que “en les reunions de junta de portaveus, el govern no ha explicat en cap moment l’estat real del pressupost executat”. Des de Poble Actiu consideren que en els pròxims mesos caldrà fer una modificació important del pressupost i “per tal de que aquesta modificació tingui el màxim de suport, cal que hi hagi transparència i que sigui fruit del treball conjunt de tots els partits representats a l’Ajuntament d’Igualada”.

ENTREVISTA a Neus Carles (Poble Actiu)

fetxa_radioIgualada
Podcast
tornar_radioIgualada