icon_radio

RÀDIO Igualada notícies

BLOG

Nova edició del concurs fotogràfic Ritus de Passió amb les processons de Setmana Santa del barri de Fàtima d’Igualada

Hi haurà 3 premis en el concurs clàssic de 250, 150 i 100€, i un premi especial que dona la Cofraria de Fàtima de 200€. Pel concurs de xarxes socials hi haurà un premi de 75€.

fetxa_radioIgualada

La Mostra PRO Catalan Arts reunirà, a Igualada, un miler de professionals de les arts escèniques

En el marc de la 35a Mostra Igualada, que se celebrarà a la capital de l’Anoia de l’11 al 14 d’abril, el Museu de la Pell acollirà un any més la Mostra PRO Catalan Arts. Un espai de relació i de negoci adreçat als professionals del sector de les arts escèniques per a tots els públics.

fetxa_radioIgualada

La Festa del Sant Crist d’Igualada afronta aquests dies els actes centrals

Demà divendres, a les dos quarts d’11 del matí, a l’Església del Roser, tindrà lloc el Viacrucis en commemoració de la Suor de Sang de la Imatge l’any 1590.

fetxa_radioIgualada

S’aprova al ple d’Igualada l’inici de la modificació urbanística que ha de permetre la construcció de la residència d’estudiants i una promoció d’habitatge de protecció oficial a les antigues piscines Casal

Aquesta parcel·la de 3.400 metres quadrats, es dividirà en 3 parts: a la zona que toca al Passeig Verdaguer s’ubicarà la residència universitària, al mig es farà un nou carrer i a la part de darrera és previst fer una trentena de pisos de protecció oficial.

fetxa_radioIgualada

Una empresa anoienca crea un sistema de depuració d’aigua de piscines que permet estalviar el 70% de l’aigua

Feia més de cinquanta anys que l’aigua de les piscines es depurava amb el mateix sistema: amb filtres compostos de sorra o vidre. Ara, la necessitat d’estalviar aigua i energia ha empès les empreses especialitzades a idear nous sistemes més sostenibles i eficients.

fetxa_radioIgualada

L’Ajuntament d’Igualada ha liquidat el pressupost corresponent a l’any 2023 amb un superàvit d’1,3 MEUR.

L’alcalde ha detallat que l’exercici s’ha tancat amb un romanent de tresoreria de més 400.000 €, un estalvi net positiu i una ràtio d’endeutament del 61%

fetxa_radioIgualada

Aquest dijous comencen les processons de Setmana Santa al barri de Fàtima d’Igualada

La Cofradía Jesús Nazareno, María Santísima de los Dolores y Santo Entierro del barri de Fàtima organitza un any més les tradicionals processons de Setmana Santa.

fetxa_radioIgualada

Els Mossos d’Esquadra detenen quatre persones per nou robatoris amb força en domicilis de les comarques de l’Anoia, Gironès i Vallès Oriental

Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació de la comissaria d’Igualada van detenir el passat 21 de març tres homes, de 59, 41 i 37 anys, i una dona de 31, com a presumptes autors de nou delictes de robatori amb força interior de domicili a poblacions de les comarques de l’Anoia, Gironès i Vallès Oriental.

fetxa_radioIgualada

Els Premis Eixarcolant premien 4 projectes d’emprenedoria i recerca d’etnobotànica en una gala cultural i reivindicativa

La cerimònia es va celebrar a la Sala de les Encavellades del Museu de la Pell d’Igualada. Allà, es va fer l’entrega dels dos premis de recerca, i dos més per emprenedoria.

fetxa_radioIgualada

L’igualadí Paunezz reapareix sorprenent amb una versió de la tradicional La cançó del lladre

Com si mai hagués marxat, paunezz torna, i ho fa sense donar -ni necessitar- massa explicacions, permetent-se l’excentricitat de qui fa música en última instància per aquell gustet de llibertat.

fetxa_radioIgualada