icon_radio

RÀDIO Igualada Capital

BLOG

Centenars d’igualadins i igualadines acudeixen a la plaça de Cal Font per celebrar la tradicional Diada de Sant Jordi

Vint parades que incloïen llibreries i floristeries han estat les protagonistes del dia, on els habitants de la ciutat han pogut comprar llibres i roses en una jornada marcada pel vent, el fred i la pluja en alguns instants de la tarda.

fetxa_radioIgualada

Els Moixiganguers d’Igualada anoten una molt bona actuació en el seu 29è aniversari

Els Moixiganguers van completar la Torre de 7, el 4 de 8 i el 3 de 8. El pilar de 6 va quedar només carregat.

fetxa_radioIgualada

L’Ajuntament d’Igualada organitza un taller per fomentar una parentalitat positiva i prevenir les conductes de risc relacionades amb el consum de drogues

Les xerrades, gratuïtes i obertes a tota la ciutadania, tindran lloc el 25 d’abril i el 21 de maig a les 18h a l’aula de música dels Maristes i estan adreçades a famílies amb menors d’entre 6 i 16 anys.

fetxa_radioIgualada

L’Ajuntament d’Igualada obre, fins el 25 d’abril, les inscripcions als comerços per participar a l’Igualada Slow Shopping del mes de maig

El departament de comerç de l’Ajuntament d’Igualada ha obert les inscripcions per a l’Igualada Slow Shopping, la campanya que busca fomentar el comerç local a través de l’esdeveniment Rec.0.

fetxa_radioIgualada

L’Ajuntament d’Igualada obre la convocatòria dels premis excel•lència per a esportistes d’esports individuals

L’Ajuntament d’Igualada ha obert fins al 15 de maig la convocatòria dels Premis d’Excel·lència Esportiva pels esportistes d’esports individuals que hagin participat i obtingut bons resultats l’any 2023.

fetxa_radioIgualada

L’Ajuntament d’Igualada amplia la parada de busos de davant l’Institut Joan Mercader

Aquest espai reservat per autobusos només s’utilitzarà en horari lectiu (dies laborables de 7.00h a 15.00h) i durant el període lectiu (de l’1 de setembre al 30 de juny).

fetxa_radioIgualada

Poble Actiu insta al govern “a aplicar mesures per fomentar l’ús del català en comerços de la ciutat i complir les normatives de política lingüística”

Poble Actiu ha demanat “al govern Castells que vetlli pel compliment de les normatives lingüístiques en els establiments comercials de la ciutat.

fetxa_radioIgualada

La Policia Local intercepta un conductor que havia xocat amb dos vehicles estacionats i que després va fugir del lloc dels fets

El dimecres a la tarda es va produir un xoc entre un camió i dos vehicles estacionats a la cantonada entre el Passeig Verdaguer i el carrer Lleida.

fetxa_radioIgualada

Aquest dissabte 20 d’abril, Torneig de Pàdel Contra el Càncer a les pistes de l’Infinit

L’Associació Contra el Càncer a Igualada i el Pàdel Infinit organitzen la segona edició d’aquest torneig amb l’objectiu de col·laborar en la lluita contra aquesta malaltia.

fetxa_radioIgualada