icon_radio

RÀDIO Igualada Capital

BLOG

Nova edició del concurs fotogràfic Ritus de Passió amb les processons de Setmana Santa del barri de Fàtima d’Igualada

Hi haurà 3 premis en el concurs clàssic de 250, 150 i 100€, i un premi especial que dona la Cofraria de Fàtima de 200€. Pel concurs de xarxes socials hi haurà un premi de 75€.

fetxa_radioIgualada

La Mostra PRO Catalan Arts reunirà, a Igualada, un miler de professionals de les arts escèniques

En el marc de la 35a Mostra Igualada, que se celebrarà a la capital de l’Anoia de l’11 al 14 d’abril, el Museu de la Pell acollirà un any més la Mostra PRO Catalan Arts. Un espai de relació i de negoci adreçat als professionals del sector de les arts escèniques per a tots els públics.

fetxa_radioIgualada

La Festa del Sant Crist d’Igualada afronta aquests dies els actes centrals

Demà divendres, a les dos quarts d’11 del matí, a l’Església del Roser, tindrà lloc el Viacrucis en commemoració de la Suor de Sang de la Imatge l’any 1590.

fetxa_radioIgualada

S’aprova al ple d’Igualada l’inici de la modificació urbanística que ha de permetre la construcció de la residència d’estudiants i una promoció d’habitatge de protecció oficial a les antigues piscines Casal

Aquesta parcel·la de 3.400 metres quadrats, es dividirà en 3 parts: a la zona que toca al Passeig Verdaguer s’ubicarà la residència universitària, al mig es farà un nou carrer i a la part de darrera és previst fer una trentena de pisos de protecció oficial.

fetxa_radioIgualada

L’Ajuntament d’Igualada ha liquidat el pressupost corresponent a l’any 2023 amb un superàvit d’1,3 MEUR.

L’alcalde ha detallat que l’exercici s’ha tancat amb un romanent de tresoreria de més 400.000 €, un estalvi net positiu i una ràtio d’endeutament del 61%

fetxa_radioIgualada

Aquest dijous comencen les processons de Setmana Santa al barri de Fàtima d’Igualada

La Cofradía Jesús Nazareno, María Santísima de los Dolores y Santo Entierro del barri de Fàtima organitza un any més les tradicionals processons de Setmana Santa.

fetxa_radioIgualada

Els Premis Eixarcolant premien 4 projectes d’emprenedoria i recerca d’etnobotànica en una gala cultural i reivindicativa

La cerimònia es va celebrar a la Sala de les Encavellades del Museu de la Pell d’Igualada. Allà, es va fer l’entrega dels dos premis de recerca, i dos més per emprenedoria.

fetxa_radioIgualada

L’igualadí Paunezz reapareix sorprenent amb una versió de la tradicional La cançó del lladre

Com si mai hagués marxat, paunezz torna, i ho fa sense donar -ni necessitar- massa explicacions, permetent-se l’excentricitat de qui fa música en última instància per aquell gustet de llibertat.

fetxa_radioIgualada

El Consell Comarcal de l’Anoia edita un vídeo per sensibilitzar sobre les discriminacions xenòfobes

En el marc del Dia internacional de l’eliminació de la discriminació racial que se celebra el dia 21 de març, el Consell Comarcal de l’Anoia ha posat en marxa una campanya de sensibilització sobre les actituds discriminatòries per raons de racisme i xenofòbia.

fetxa_radioIgualada

Més de 1300 alumnes d’Igualada i de la comarca van assistir a la Fira de l’Ensenyament el passat 20 i 21 de març

Els 30 expositors s’han concentrat a l’edifici de l’Escorxador en aquesta 12a edició de la Fira, on més de 1300 alumnes han tingut l’oportunitat de conèixer l’oferta tant d’Igualada, com de la resta del territori català.

fetxa_radioIgualada