icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

Pol Makuri completa el somni dels Jocs Paralímpics de Pequín amb la prova dels 12,5 km

L’esquiador igualadí Pol Makuri acaba en 22a posició en la cursa dels 12 quilòmetres i mig dels Jocs Paralímpics de Pequín.

Aquesta va ser l’última prova que va disputar als Jocs Paralímpics. Pol Makuri va fer un temps de 52 minuts i 8 segons en una cursa molt dura. L’esquiador igualadí va haver de suportar una morfologia complicada del circuit, molta calor i unes condicions complicades amb la neu. El guanyador de la cursa dels 12 quilòmetres i mig va ser el xinès Wang Chenyang, amb un crono de 33 minuts i 9 segons. La plata se l’ha endut el francès Benjamin Daviet, fent un temps de 33 minuts i 9 segons, mentre que el bronze s’ha quedat també al país amfitrió amb el temps de 33 minuts 18 segons de Jiayun Cai.

“Ha estat una carrera dura en què he patit moltíssim, tant per la morfologia del circuit, com per la calor i les condicions de la neu. Però he demostrat que amb ganes, il·lusió i esforç podem estar en línia de sortida i competir en estil clàssic”, explicava Pol Makuri després d’arribar a la meta.

Dissabte van acabar els Jocs Paralímpics de Pequín. Pol Makuri va ser l’abanderat de la delegació espanyola.

Foto: Oliver Kremer

tornar_radioIgualada