icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

Polítics de diferents colors parlen de la consulta del 9 de Novembre, en un acte adreçat als indecisos

Polítics de diferents colors han explicat aquest dimarts, al teatre municipal l’Ateneu, en un acte adreçat als indecisos, els motius principals per defensar la consulta del 9 de novembre. El debat, organitzat pel casal independentista La Teixidora, va comptar amb les intervencions de Josep Miserachs, regidor de l’Ajuntament d’Igualada i militant d’Unió Democràtica; del socialista Antoni Castells, ex-conseller d’economia de la Generalitat; i, per últim, de Manuel Puerto, representant de Súmate.
Miserachs va explicar els molts motius pels quals és independentista i va deixar ben clar que cal canviar les lleis. Per la seva part, Manuel Puerto, professor, economista i membre de Súmate, es va mostrar convençut que la independència de Catalunya és la millor herència que li pot deixar als seus fills i néts. Segons Puerto, el problema, però, és que l’Estat Espanyol no ha sabut gestionar la consulta. Per últim, l’ex-conseller d’economia de la Generalitat va remarcar la importància que els partidaris de la consulta es mantinguin units. Segons Antoni Castells, el camí cap a la independència estarà ple de dificultats però guanyarà qui posi del seu cantó a la comunitat internacional.
L’acte “Dubtar és per decidir”, que va aplegar unes dues-centes persones a l’Ateneu, va finalitzar amb les intervencions del públic i amb l’actuació de Sicus Carbonell, cantant i guitarra del grup Sabor de Gràcia.

Escolta la notícia amb la veu dels protagonistes:

tornar_radioIgualada