icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

Positiu o Negatiu, a la Sala Municipal d’Exposicions

La Sala Municipal d’Exposicions d’Igualada (c/ Garcia Fossas, 2) acull del 13 al 29 de maig l’exposició del treball Positiu o negatiu, de Clara Rossy, considerat millor projecte d’Arts Visuals Igual’ART 2015. La inauguració es durà a terme aquest divendres, 13 de maig, a les 19:30h.

Ànima o cos, esperit o matèria, conscient o inconscient, somni o realitat, són dualismes de la realitat vital que, en l’obra de Clara Rossy, es materialitzen en imatges, en paraules, en buit i ple, blanc i negre, en ferro o paper. És l’autora del treball d’embelliment del recuperat portal lateral de la basílica de Santa Maria d’Igualada, que està cobert amb planxes de ferro treballades per l’artista.

En aquesta mostra es podrà apreciar de prop aquest projecte, que pretén fer un pas endavant en el procés d’investigació del gravat en ferro, per donar continuïtat i definició a la tècnica utilitzada a la porta. Amb la idea de continuar també treballs fets anteriorment amb paper, vol produir i experimentar gravant planxes de ferro o corten, tractades amb diferents processos químics. Tot això amb la fi de, posteriorment, imprimir-les, gofrar-les i encastar-les en pasta de paper, per tal de produir una sèrie de làmines i cartrons de cada planxa.

Aquesta exposició l’organitza el departament de Promoció Cultural de l’Ajuntament d’Igualada, amb la col·laboració de Comercial Godó i el Museu Molí Paperer de Capellades.

tornar_radioIgualada