icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

Primera jornada dels corresponsals a Cal Badia

El passat dissabte, 3 de juny, l’equipament per joves de Cal Badia va acollir la primera edició de la Jornada dels Corresponsals d’Igualada.

L’activitat la va organitzar el grup dels corresponsals de La Kaserna, joves de 3r i 4rt d’ESO dels diferents instituts de la ciutat, que formen part d’un projecte del departament de Joventut de l’Ajuntament per a promoure la participació i la difusió de la informació en aquestes franges d’edat.

Enguany, aquest grup, entre altres activitats, va decidir treballar l’autoconcepte, és a dir, la percepció que tenen els joves de la seva edat d’ells mateixos i com els influeix en l’autoestima. Relacionat amb aquest treball, en la Jornada es la projectar la pel·lícula Petita Miss Sunshine, que fa referència tant a l’aspecte físic com les habilitats i les maneres d’actuar. Posteriorment es van preparar uns miralls on els assistents podien escriure-hi frases relacionades amb la temàtica.

Finalment, aprofitant l’arribada de l’estiu, els joves van organitzar un espai festiu al jardí de Cal Badia on els assistents van poder gaudir de les actuacions musicals de Marina Freixas, Emma Gómez i Míriam Riba, alumnes de centres escolars igualadins.

tornar_radioIgualada