icon_radio

RÀDIO

BLOG

Primers continguts del ‘Cuina oberta’: Mercat de la Masuca, Festa de la Vinyala, Van Van Mercat Gastronòmada i evacuinera.cat

Cuina oberta / Ràdio – Aquest dissabte dia 20 de setembre s’emet la primera edició del programa gastronòmic i de restauració de l’Anoia i més enllà, ‘Cuina oberta’, dirigit i presentat per Josep Maria Solé. A partir de les dotze del migdia i fins a la una, el nou espai radiofònic presenta diversos temes d’interès culinari.

El primer protagonista és el Mercat de la Masuca que amb la nova temporada posa en marxa una promoció d’interès pels seus clients, repartint durant el mes de setembre vals de descompte per un import total de 1.750€. Entrevistarem a la Presidenta de l’Associació de Botiguers del Mercat de la Masuca, Maria Àngels Solé, que també ens comentarà el nou horari del mercat que recupera l’obertura de les parades els dijous tarda.

Entrevista a Pep Solé, alcalde d’Òdena i membre de l’organització de la 4a. edició de la Festa de la Vinyala que tindrà lloc el diumenge dia 21 de setembre en aquest municipi anoienc. Parlarem sobre el cargol de la vinyala i de les principals activitats d’aquesta fira que ompliran de festa gastronòmica i de restauració a Òdena.

Parlarem del nou mercat ‘Van Van, Mercat Gastronòmada’, que tindrà lloc a Barcelona coincidint amb la seva Festa Major,  els dies 19, 20, 21, 23 i 24 de setembre,  omplint el Parc de la Ciutadella de furgonetes i rulots de menjar (truck food), on cuiners de 10 nacionalitats oferiran als visitants una àmplia oferta de cuina de qualitat, saludable i a preus assequibles. Xavier Boneta, membre de l’organització d’aquest mercat ambulant ens explicarà amb detall sobre aquest nou concepte de mercat gastronòmada.

I les receptes, les primeres del nou ‘Cuina oberta’, seran protagonitzades per la cuina de la blocaire Eva Olivares, autora del blog ‘Eva Cuinera’ (evacuinera.cat), creat l’any 2012. Mare, relacions públiques i empresaria, tot per aquest ordre, a estones lliures Eva Olivares posa en pràctica la seva passió per la cuina i descobrir receptes noves, i sobre tot dolçes, tal i com ens explica en el seu blog. Tres receptes del seu espai a la xarxa seran exposades per posar en pràctica a la cuina: “Olivada, i ben tornada!”, “Brics de tonyina’ i ‘Coca de carbassa’.

‘Cuina oberta’ s’emet dissabtes de dotze a una del migdia, i redifusió els diumenge a la mateixa hora. Ho podeu escoltar a través de la sintonia de Ràdio Igualada, en el 103.2 de la fm i també per internet des del portal: radioigualada.cat. També estarà disponible en aquest mateix espai amb el servei de podcast-ràdio a la carta, per poder escoltar el ‘Cuina oberta’ en qualsevol moment.

tornar_radioIgualada