icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

Productors i cooperatives agroalimentàries es donen cita en 1a Fira de Productes Locals de l’Anoia

Cuina oberta / Anoia – Un total de catorze productors i cooperatives agroalimentàries de la comaca de l’Anoia donaran a tastar, aquest dissabte,  els seus productes en la 1a Fira de Productors Locals de l’Anoia que organitza Caprabo amb l’objectiu d’acostar al públic el producte de proximitat de la comarca de l’Anoia i fomentar el seu consum. La fira, que estarà ubicada a l’exterior del supermercat del carrer Sant Josep 116 d’igualada, restarà obert des de les 10 del matí i fins a les set de la tarda. L’acte d’inauguració tindrà lloc a les 11 del matí, presidit per l’alcalde d’Igualada, Marc Castells.

El programa gastronòmic i de restauració de Ràdio Igualada, ‘Cuina oberta’, entrevistarà a un dels responsables de l’organitzacio d’aquesta fira de productors locas de l’Anoia, durant l’emissió del programa d’aquest mateix dissabte dia 4, a partir de les 12 del migdia.

SORTEIG D’UNA PANERA DE PRODUCTES DE L’ANOIA

D’altra banda i per gentilesa de Supermercats Caprabo, el recent estrenat programa gastronòmic de Ràdio Igualada,  ‘Cuina oberta’ i  amb motiu de la celebració del 1a. Fira de Producte de l’Anoia,  posa en marxa la promoció del sorteig d’una panera de productes anoiecs entre tots els oients que hi vulguin participar.

Per fer-ho cal enviar missatge amb les seves dades al correu electrònic del programa (cuinaoberta.radioigualada@gmail.com), com també al compte Twitter del ‘Cuina oberta’ (twitter.com/cuinaoberta), i a les xarxes socials de Ràdio Igualada, des del dissabte dia 4 i fins el dia 11 d’octubre. En aquesta data i durant l’emissió de la quarta edició del ‘Cuina oberta’, és procedirà al sorteig d’aquesta panera entre tots els missatges rebuts.

tornar_radioIgualada