icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

Prop de 750 alumnes d’#Igualada i Vilanova del Camí ompliran Les Comes aquest dilluns amb la Cantata Escolar

El proper dilluns 18 de març, tindrà lloc, a la pista d’hoquei de Les Comes, la tradicional cantata escolar. Amb música de Lluís Vidal i textos de Dani Coma, s’interpretarà ‘El nen trapella’. En aquesta 17a edició, entre els municipis d’Igualada i Vilanova del Camí, hi participaran al voltant de 750 nens i nenes de 4t de primària.

Com en anys anteriors, la cantata —adreçada als pares i als familiars dels alumnes— es farà dues vegades. La primera sessió serà a les 18h i intervindrà l’alumnat dels centres Maristes, Monalco, Montclar-Mestral, Ateneu Igualadí, Dolors Martí, Emili Vallès, Escola Pia i també Marta Mata i Pompeu Fabra (Vilanova del Camí); la segona sessió serà a les 19:30h i hi intervindrà l’alumnat de les escoles Acadèmia Igualada, Escolàpies Igualada, Jesús-Maria, Mare Del Diví Pastor, Gabriel Castellà, Garcia Fossas, Ramon Castelltort, Escola Mowgli i Joan Maragall (Vilanova del Camí).

En les dues sessions també hi participarà un cor d’alumnes de l’Escola Municipal de Música i alumnes de l’Escola Municipal de Teatre La Tarima que es faran càrrec de la narració. A més de les cançons, també es podrà gaudir dels elements plàstics que ha fet l’alumnat de les escoles de primària per il·lustrar algunes escenes de la cantata. El programa de mà l’han dissenyat i maquetat l’alumnat de l’Escola Municipal d’Art i com ja és habitual, la cantata estarà acompanyada per un conjunt instrumental format per professorat i alumnat de l’Escola/Conservatori Municipal de Música.

A nivell de mobilitat i per tal de millorar els accessos a les Comes, es recomana als assistents venir a peu o amb transport públic.

tornar_radioIgualada